Exponera ert företagsnamn eller varumärke på bästa sätt!
GoSoWear hjälper er att ta fram attraktiva och effektiva reklamartiklar, giveaways och promotionartiklar som verkligen ger resultat!

T-shirts med tryck!
Vår specialitet är vårt stora och breda t-shirt utbud. Se vår t-shirtsida där du hittar ett stort utbud av t-tröjor.
Är det företags tshirts med tryck, reklamtshirts, tröjor med tryck  etc du söker så har du kommit rätt. Vi trycker dessutom med allehanda tekniker och dessutom miljövänligt utan ftalater i vårt screentryck.
Via vår inhouse designstudio så hjälper vi även gärna till med att ta fram snygga och ändamålsenliga motiv för Era tryckta t-shirts. Tröjtryck är idag framförallt textila screentryck men vi har även brodyr, transfer, plotter mm. att erbjuda i våra tshirt tryck.

Är det företag t-shirts det gäller så ser vi till att vi tar fram en ändamålsenlig profil för  T-shirts med tryck

merchandise plagg eller andra typer av tröjor med tryck så skapar vi motiv och t shirt tryck som är säljande eller helt enkelt såsom ni vill ha det.

 

Presentartiklar och profilkläder

Används idag vid företagsprofilering som medel för att kommunicera ett företags- eller produktnamn i många olika sammanhang. Det används i princip av alla företag i mer eller mindre omfattning. Utbudet är enormt stort och leverantörer av dessa produkter är många.

I princip så är de flesta profilkläder, give aways och reklamartiklar helt utbytbara över de olika leverantörerna på marknaden. Man applicerar respektive företagslogo eller produktnamn på  kaffemuggar, reklampennor, nyckelringar, kepsar, t-shirts mm på i princip samma artiklar utan någon större skillnad mellan själva produkterna.

Vi på GoSoWear  anser inte detta vara det ultimata eller det mest effektiva sättet att kommunicera sitt varumärke på. Vi anstränger oss istället för att finna den bästa möjliga lösningen för just er företagsprofilering. Genom goda kunskaper och vår långa erfarenhet tar vi fram ändamålsenliga profilkläder och promotionartiklar och skapar en profil för era giveaways som är både kommunikativ och säljande.

Internationella distributörer ger variation

GoSoWear har som målsättning är att kunna erbjuda branschspecifika och unika lösningar för era profilkläder och reklamprodukter. Med hjälp av en stor variation av vårt utbud av produkter och appliceringslösningar hjälps vi åt att skapa en stilren företagsprofil som kan användas i Er marknadsföring under lång tid framöver.

För att kunna erbjuda promotionartiklar av hög kvalitet håller vi goda kontakter med distributörer och grossister både i och utanför Sverige. Vi är ständigt på jakt efter nya kreativa appliceringslösningar.

Bästa sättet är förstås att pröva oss. Ställ oss en förfrågan nästa gång Ni gör offertförfrågan på profilkläder, promotionartiklar eller giveaways så får ni själva jämföra om vi har något intressant att erbjuda även Er.

 

Välkomna till Gosowear!