T-shirts och toppar med tryck

När det gäller att trycka t-shirts så är det en av de mest förekommande reklamartiklarna i marknadsförings-sammanhang. Tryckta t-tröjor är helt enkelt en väldigt bra marknadsförare. Inte bara är de många gånger att betrakta som rena modeplagg. utan de är också mycket effektiva reklambärare som kommunicerar ett företags varumärke eller produktnamn. I vårt sortiment så hittar ni ett stort urval av alltifrån klassiska t-shirts till moderna modeller för både dam och herr. Vi har ekologiska och miljögodkända tröjor. Fairtrade och ökotex miljömärkta samt t-tröjor i bamboo, viscose och tencel. Till och med i återvunnen bomull och polyester från pet flaskor. Samtliga är förstås utmärkta tröjor att trycka sitt reklambudskap på.

Ska ni trycka t-shirts så kontakta oss!
Vi har många års erfarenhet av tröjtryck. Förutom screentryck så har vi flera andra trycktekniker att välja på. Allt anpassat för det aktuella plagget och det budskap som ska förmedlas.  Ta gärna en titt på vår sida “Trycktekniker” så ser ni vad vi kan erbjuda.
Vår originalavdelning hjälper er gärna att få fram det motiv eller budskap som bäst kommunicerar ert varumärke, företag eller produktnamn.

TILL VÅR BASIC T-SHIRTS AVDELNING

 

 

 

 

 

Bas T-shirts

I vårt basic sortiment hittar ni ett stort sortiment av prisvärda bas t-tröjor i både klassiska och moderna tröjmodeller.
Ska ni trycka t- shirts till bästa pris så är det här ni ska välja er t-shirt.
Våra basic t-tröjor är alla av bra bomullskvaliteter från 140 gr/kvm till 165 gr/kvm, och är ett mycket prisvärt alternativ i de flesta reklamsammanhang. Perfekt när det gäller till exempel att trycka tröjor för reklamsammanhang eller dylikt, där man vill ha många tröjor till bästa pris. Samtliga basic modeller är naturligtvis testade av oss och fungerar utmärkt att screentrycka på.
Visa våra BASIC produkter >>

TILL VÅR HIGH T-SHIRTS AVDELNING

      

 

 

 

 

Högkvalitets T-shirts

Här i vårt high quality sortiment hittar ni ett brett urval av högkvalitativa tröjor, både i klassiska som moderna tröjmodeller.
Här är kvaliteten ofta något tyngre och sömnaden ofta dubbel i krage och axlar.
Ska ni trycka tröjor där hög kvalitet är viktigt så är det i denna avdelning ni ska leta.
Dessa så kallade Heavy t-shirts, med namn som Harvest original ( US  Army t-shirt modell), Hanes Beefy T mm, är i bomullskvaliteter från 180 gr/kvm upp till 240 gr/kvm och är absolut top of the line när det gäller tröjkvalitet och hållbarhet.
Visa våra HIGH produkter >>

TILL VÅR TRENDY T-SHIRTS AVDELNING

      

 

 

 

 

Moderna och trendiga tröjor

Gosowear strävar efter att tillhandahålla moderna och de mest aktuella produkterna på marknaden när det gäller profilkläder, reklam give aways och t-tröjor med tryck till företaget.
När Ni ska trycka t-shirts och toppar och söker något annorlunda än de vanliga standardtröjorna är det på vår trendyavdelning ni ska leta. I vårt trendysortiment kan ni trycka t-tröjor och överdelar i de senast avancerade designmodellerna och i de nyaste materialen. Vi har alltifrån tröjor i så kallad burnout bomull, vintage washed kvalitet till modeller som batwing tröjor, oversized, v-ringade, scooped neck, retro m fl.

Så söker ni t-shirts att trycka på av det mer moderna slaget så är det här ni ska titta.
Visa våra TRENDY produkter >>

 

TILL VÅR ECO T-SHIRTS AVDELNING

      

 

 

 

 

Ekologiska och miljövänliga t-shirts i organiska material

Vi försöker tillhandahålla ett så stort urval som möjligt av ekologiska och miljövänliga  profilartiklar när det gäller profilplagg, presentreklam och t-shirts för tryck.
Söker ni ekologiska tröjor till tröjtryck så är det i vårt ekologiska ECO sortiment ni ska leta Er tröja.
Vi arbetar aktivt med att hitta t-shirtproducenter, både med rättvisemärkt tillverkning, så kallade  fairtrade märkta kläder, och med en produktion i ekologiska material. Inte minst gäller detta de nya moderna alternativa t-shirt materialen som Bamboo, Tencel m fl som i många aspekter är överlägsna bomullen i materialegenskaper.
Att trycka t-shirts och använda sig av dessa kvaliteter är en klar miljövinnare.
Med dessa plagg så kan man med rent samvete trycka t-shirts och veta att man handlar miljövänligt.

På vår Ekologiska avdelning hittar ni ett stort urval miljövänliga t-shirts och tröjor. Både ekologiska och fairtrademärkta som nya organiska material bamboo och tencel.
Visa våra ECO produkter >>

 

 TILL VÅR HOODS & COLLEGE AVDELNING

    

 

 

 

 

Huvtröjor och sweatshirts

Vi på Gosowear vill att våra kunder ska ha det bästa urvalet när det gäller profilartiklar, presentartiklar  till företaget eller eventet.
På vår avdelning “hoods & college” hittar ni ett stort urval av både moderna hoods som klassiska huvtröjor, huvjackor och sweatshirts. Kvaliteterna på hoodies och collegetröjor finns från 180 gr till hela 380 gr kvaliteter.  Många av våra huvtröjor, munkjackor och collegetröjor är dessutom ekologiska och tillverkade enligt ÖKO-TEX miljöcertifiering.
Naturligtvis är dessa utmärkta att screentrycka, brodera eller trycka transfer på.
Ska ni trycka huvtröjor, eller tryck sweatshirts så är det på denna avdelning ni hittar Ert plagg.
Visa våra HOODS & COLLEGE produkter >>

 

TILL VÅR FUNKTIONS PLAGG AVDELNING

         

 

 

 

 

Funktions tröjor

Gosowear jobbar efter devisen att endast det bästa är gott nog när det gäller profilkläder, reklamprodukter och t-shirts med tryck till våra kunder. Ska ni trycka funktions t-shirts eller andra funktionsplagg så är det här ni hittar Ert plagg.
På vår avdelning för funktionsplagg så hittar ni ett stort urval av så kallade funktionströjor och funktions t-shirts. Det vill säga tröjor och plagg som erbjuder någon slags funktion utöver den rena plaggfunktionen till sin bärare. Främst handlar det om material och modeller som “andas” och är bra fukttransportörer och ska fungera och vara bekväma trots till exempel aktiv fysisk träning eller sportutövande. Oftast är kvaliteten blandvaror där olika syntetmaterial används som fukttransportörer och på så sätt gör dessa plagg perfekta för sportande och aktiva människor.

Så ska ni trycka funktionströjor till fysiska företagsaktiviteter och event så ta en titt på vår avdelning “funktion”.
Visa våra FUNKTIONS produkter >>

 

TILL VÅR PIKE AVDELNING

   

 

 

 

 

Pike tröjor

Piketröjor är en annan mycket vanlig och effektiv reklambärare.  En piketröja passar dessutom i mer dressade sammanhang och förutom screentryck så kan man även brodera på dessa plagg med gott resultat. I vårt sortiment så hittar ni ett varierat utbud, från klassiska unixex modeller till moderna herr- och dammodeller i goda kvaliteter.
Så ska ni trycka piketröjor eller brodera piketröjor så ta en titt i vårt stora sortiment.
Ta en titt i vår Pike avdelning om ni ska trycka eller brodera piketröjor till företaget eller eventet.
Visa våra PIKE produkter >>