Screentryck är den vanligaste förekommande trycktekniken idag och används på de flesta överdelsplagg, såsom profilkläder, t-shirts, sweatshirts, huvtröjor mm.
Du får med textilt screentryck ett mycket slitstarkt och i plagget integrerat tryck som både har hög slitage tålighet och hög tvättbarhet. I princip ett tryck med samma livslängd som själva plagget och dessutom till en mycket bra kostnad.

Ska du trycka t-shirts, piketröjor, sweatshirts, hoodie eller andra profilkläder så är det bästa alternativet screentryck.

Du kan med textilt screentryck till exempel återge små detaljer i motiven och använda vilken Pantone PMS-färg du vill i ditt motiv. Vi kan trycka upp till 12 sk platta färger i ett och samma motiv. Även så kallat CMYK tryck där man gör ett rastrerat 4-färgstryck och på så sätt återger de aktuella färgerna är möjligt i screentryck.
Man kan även välja tilläggs egenskaper i trycket så som blankt guld eller silver, metallic eller glitter, flouriserande eller  svälltryck, vintageslitning mm.
Fråga oss gärna om du är osäker på vad som kan göras med ditt motiv. Vi har stor erfarenhet av tryckeri av profilkläder.

Med screentryckta t-shirts, sweatshirts, huvtröjor etc så får du alltid ett mycket hållbart och högkvalitativt t-shirt tryck av det aktuella motivet.

Klicka gärna på bilderna intill för att se några referensex på olika screentryckta motiv.