Screentryck är den vanligaste förekommande trycktekniken idag och används på de flesta överdelsplagg, såsom profilkläder, t-shirts, sweatshirts, huvtröjor mm. Ska du beställa t-shirts med tryck så är det Screentryck du ska ha för bästa resultat.

Vi trycker miljövänligt!

Givetvis är alla färger vi använder helt bly & ftalatfria. Vi jobbar hela tiden för att förbättra såväl vårt egna arbetsklimat men framför allt efter att hitta produkter som är långsiktigt bättre för allas vårt klimat. Det arbetet pågår hela tiden och är många gånger en balansgång för att bibehålla kvalitet till fortsatt bra pris.

Vår produktion är i full gång med helt vattenlöslig färg.
Som en av föregångarna i Sverige arbetar vi hela tiden på att i mesta möjliga mån lägga över vår produktion till ny färg som är helt fritt från giftter såsom bl a PVC, Ftalater Formaldehyd & tungmetaller. All rengöring sker hos oss med vatten.

Du får med textilt screentryck ett mycket slitstarkt och i plagget integrerat tryck som både har hög slitage tålighet och hög tvättbarhet. I princip ett tryck med samma livslängd som själva plagget och dessutom till en mycket bra kostnad.

Ska du trycka t-shirts, piketröjor, sweatshirts, hoodie eller andra profilkläder så är det bästa alternativet screentryck.

Du kan med textilt screentryck till exempel återge små detaljer i motiven och använda vilken Pantone PMS-färg du vill i ditt motiv. Vi kan trycka upp till 12 sk platta färger i ett och samma motiv. Även så kallat CMYK tryck där man gör ett rastrerat 4-färgstryck och på så sätt återger de aktuella färgerna är möjligt i screentryck.
Man kan även välja tilläggs egenskaper i trycket så som blankt guld eller silver, metallic eller glitter, flouriserande eller  svälltryck, vintageslitning mm.
Fråga oss gärna om du är osäker på vad som kan göras med ditt motiv. Vi har stor erfarenhet av tryckeri av profilkläder.

Med screentryckta t-shirts, sweatshirts, huvtröjor etc så får du alltid ett mycket hållbart och högkvalitativt t-shirt tryck av det aktuella motivet.

Klicka gärna på bilderna intill för att se några referensex på olika screentryckta motiv.