Reklamartiklar, presentreklam och giveaways

Välkommen till en av Sveriges största reklamshoppar!

(Klicka HÄR eller på bilden nedan för att komma till shoppen)

Här hittar ni alltifrån isskrapor med tryck, reklamkepsar, reklampennor, vattenflaskor med eget tryck, tygkassar med eget tryck, ekologiska pennor, till reflexer med eget tryck, handsprit i fickformat, väskor med eget tryck, reklamgodis, reklamkolor mm.  Ofta så köper man in reklamartiklar och giveaways, presentreklam utan någon större urskiljning på artiklar. Dvs man köper likadana reklampennor, nyckelringar, kaffemuggar, isskrapor som dussinet andra företag också har gjort och som man sedan sätter sin logo eller varumärke på. Vi på Gosowear menar att man bör lägga ned mer kraft och tanke även på reklamartiklar och så kallade enkla reklam giveaways. Vår ambition är att ha fokus på helheten när vi tar fram presentreklam och reklamartiklar. Att försöka jobba fram ett sortiment av giveaways och reklamartiklar som hänger ihop både i design som i funktion med ert företag. Att på så sätt försöka hitta giveaways och profilreklam som är lite mer unika för just ert företag och ert varumärke. Gör ett besök i GoSoWearshoppen via länken här eller via bilden ovan och ta en titt på vårt jätteutbud av reklamartiklar, giveaways och företagsgåvor. Här hittar ni alltifrån enklare giveaways såsom  isskrapor, reklampennor, reflexer, nyckelringar mm till mer företagsgåvor som klockor, husgeråd, väskor etc

Självklart gör vi en offert till er på de profilartiklar ni finner intressanta.
Behöver ni hjälp att hitta i “produktdjungeln” av profilreklam och giveaways så hör av er per mail eller telefon 08-302070, så tar vi fram förslag på de reklamartiklar ni söker. Reklamartiklar och giveaways används idag vid företagsprofilering och som medel för att kommunicera ett företags- eller produktnamn i många olika sammanhang. Det används i princip av alla företag i mer eller mindre omfattning. Utbudet är enormt och leverantörer av dessa produkter är många. I princip så är de flesta giveaways och reklamartiklar helt utbytbara över de olika leverantörerna på marknaden. Ofta så innebär detta att respektive företagslogo eller produktnamn appliceras på samma kaffemuggar, , reklampennor, nyckelringar, isskrapor, logoband etc som hos konkurrenten. Vilket inte direkt ger någon unik företags-, eller varumärkes identifikation. Vi på Gosowear  anser inte detta vara  det mest effektiva sättet att kommunicera ett varumärkes värden och egenskaper på.

Vi anstränger oss för att finna den bästa möjliga lösningen för just er företagsprofilering och varumärkeskommunikation.
Genom goda kunskaper och vår långa erfarenhet tar vi fram ändamålsenliga giveaways och reklamartiklar och skapar en profil för era reklamartiklar som är både kommunikativ och säljande.

Är det T-shirts med tryck, piketröjor, collegetröjor, hoodar eller funktionströjor ni söker så hittar ni vårt stora utbud här .
Klicka på den kategori som ni vill besöka: Basic T-shirts,  High, Trendy,  Eco,  Hoods & College,  Funktion eller  Pike.