Reklamartiklar, presentreklam och giveaways
är också ett effektivt sätt att marknadsföra sitt företagsnamn/varumärke på. Ofta så köper man dock in giveaways och presentreklam utan någon större urskillnad på artiklar. Dvs man köper likadana pennor, nyckelringar, kaffemuggar som dussinet andra företag också har, som man sedan sätter sin logo, varumärke på.
Vi på Gosowear menar att man bör lägga ned mer kraft och tanke även på dylika så kallade enkla reklam giveaways.  Det ger sammantaget en mycket bättre marknadsföringseffekt för de använda pengarna.  Vår ambition är att ha fokus på helheten när vi tar fram presentreklam och reklamartiklar. Att försöka jobba fram ett sortiment som hänger ihop både i design som i funktion. Att på så sätt försöka hitta giveaways och reklamartiklar som är lite mer unika för just Ert företag och varumärke.
Ta en titt i våra kataloglänkar inom presentreklam här nedan och se vad ni kan hitta i vårt utbud av reklamartiklar och giveaways som ni tror kan passa just Er.
I många av katalogerna är ca priser angivna men gör gärna så ändå att ni mailar oss en offertförfrågan där ni anger katalog samt artikelnummer, artikelnamn och det antal ni önskar beställa, så gör vi en aktuell bästa prisoffert på affären.
Samtliga kataloglänkar öppnar i ett nytt fönster.

GOSOWEAR Katalogen Mervärden
Profilkläder, reklamartiklar och giveaways – här hittar ni ett urval av det bästa…

 

 

TOPPOINT
Jätteutbud  av Elektronik, datatillbehör, MP3 spelare, giveaways som reklampennor, nyckelringar mm mm.
Elektronik

 

 

SAGA FORM ÅRSKATALOG
Presentreklam av svensk Design, Husgeråd, glas, porslin, grilltillbehör och andra företagsgåvor

 

 

 

DJ FRANTEXTIL
Stort utbud av Frotte, Handdukar, badrockar, Spa, husgeråd, glas, porslin, grilltillbehör mm.

 

 

 

PLASTPRINT
Perfekta goveaways som Isskrapor, sportdrycksflaskor, reflexer, kundvagnspoletter mm

 

 

 

REKLAMGODIS KATALOG
Godis & Konfektyr med Er logo

 

 

 

MERX
Jätteutbud Köksgeråd, Kockknivar, paraplyer, regnponchos, väskor mm mm

 

 

 

 

XINDAO
Stort urval presentartiklar som Kockknivar, paraplyer, regnponchos, väskor mm

 

 

 

Reklamartiklar används idag vid företagsprofilering som medel för att kommunicera ett företags- eller produktnamn i många olika sammanhang. Det används i princip av alla företag i mer eller mindre omfattning. Utbudet är enormt stort och leverantörer av dessa produkter är många.
I princip så är de flesta profilkläder, give aways och reklamartiklar helt utbytbara över de olika leverantörerna på marknaden. Ofta så innebär detta att respektive företagslogo eller produktnamn appliceras på samma  kaffemuggar, samma reklampennor, samma nyckelringar etc som hos konkurrenten. Vilket inte direkt ger någon unik företags-, eller varumärkes identifikation.
Vi på Gosowear  anser inte detta vara  det mest effektiva sättet att kommunicera ett varumärkes värden och egenskaper på. Vi anstränger oss istället för att finna den bästa möjliga lösningen för just er företagsprofilering och/eller varumärkeskommunikation.
Genom goda kunskaper och vår långa erfarenhet tar vi fram ändamålsenliga profilkläder och reklamartiklar och skapar en profil för era reklamartiklarsom är både kommunikativ och säljande.