Profilkläder, företagskläder och arbetskläder
Vi har en av Sveriges största profilshoppar!

Välkommen till GoSoWearshoppen

Är det T-shirts med tryck, piketröjor med brodyr, collegetröjor, hoodar eller funktionströjor ni söker så hittar ni vårt stora utbud här .
Klicka på den kategori som ni vill besöka: Basic T-shirts,  High, Trendy,  Eco,  Hoods & College,  Funktion eller  Pike.

 

Som med all marknadsföring så bör även inköpen av profilkläder göras med stor omtanke. Man bör lägga kraft kring syfte och användning för att få fram ändamålsenliga företagskläder. Profilkläder är ett mycket effektivt sätt att exponera sitt företagsnamn eller varumärke på. Med bra profilkläder med tryck eller brodyr på så fungerar samtliga anställda som en reklampelare för ditt företag på marknaden.
På Gosowear har vi specialiserat oss på just detta, att ta fram effektiva profilkläder där marknadsföring sker med företagets kläder som media. Gör ett besök i GoSoWearshoppen via länken här eller via bilden ovan och ta en titt på vårt jätteutbud. Där hittar ni profilkläder med  t-shirts, pikeer, företagsjackor, fleecetröjor, västar, skjortor, mössor mm. Ta en titt och se vad som kan passa just Er.
Behöver ni hjälp att hitta i “produktdjungeln” av profilkläder så hör av er per mail eller telefon 08-302070, så tar vi fram förslag på de företagskläder ni söker. Självklart gör vi offert till er på de profilkläder och reklamartiklar ni finner intressanta.

De företagskläder ni bär ska inte bara fylla ett praktiskt syfte. De ska även förstärka intrycket av er verksamhet och förmedla ert företagsnamn på ett positivt  sätt. Vår ambition på GoSoWear är att ta fram bästa möjliga profilkläder till just Ert företag och Er verksamhet.
Tillsammans med er analyserar vi Ert behov av profilkläder och tar sedan fram förslag på kläder och reklamartiklar som tydligt kommunicerar ert varumärke på bästa sätt.  Lång erfarenhet och goda leverantörskontakter i både Sverige, Europa som över hela världen gör att vi kan erbjuda prisvärda företagskläder och reklamprodukter.
Så ta en kontakt med oss så berättar vi mer – Reklam med produkter som media är en effektiv marknadsföring!