Marknadsföring med produkter som media

showroom

Att köpa profilkläder eller reklamartiklar kan verka enkelt. Men det bör ligga stor omtanke och kunskap bakom framtagningen av profilartiklar.
Detta är reklamprodukter som både ska sprida ert varumärke på ett korrekt sätt och förmedla Ert varumärkes värden till marknaden samt att öka Er konkurrenskraft.

Gosowear har vi specialiserat oss just detta det vill säga marknadsföring med profilkläder och profilprodukter som media.
Tillsammans med ert företag arbetar vi fram genomtänkta reklamprodukter och profilkläder med betoning på effektiva och kreativa appliceringslösningar.

Profilkläder och T-shirts med tryck

Profilkläder ska inte bara fylla ett funktionellt praktiskt syfte. De ska även förstärka intrycket av ert varumärke och er verksamhet på ett positivt och seriöst sätt. Vår ambition på Gosowear är att ta fram bästa möjliga profilkläder och T-shirts med tryck till just ert företag.

Tillsammans med er analyserar vi Ert behov och tar sedan fram profilkläder, t-shirts med tryck och reklamartiklar som tydligt kommunicerar ert varumärke och företagsnamn.
Lång erfarenhet och goda leverantörskontakter i både Sverige och Europa som över hela världen gör att vi kan erbjuda ett stort urval av prisvärda profilkläder och profilprodukter av hög kvalitet.

Promotion med presentreklam:

Vi tar fram ändamålsenliga promotionprodukter och profilkläder för att kommunicera Ert företag eller varumärke på bästa sätt. Det kan vara allt ifrån produkter såsom reklamkläder och reklamprylar för en produktlansering, en mässa, en Kick Off, till ett företags löpande giveaways sortiment av reklamartiklar, presentreklam och profilkläder. Vårt arbete med presentreklam och profilkläder görs med betoning på en modern produkt och plaggdesign med kreativa och unika appliceringslösningar. Ta en titt i Gosowearshoppen – en av sverigens största profilshoppar med över 29 000 artiklar. Där finner ni många förslag på profilkläder, reklamartiklar och billiga giveaways.

När det gäller urvalet av t-shirts och tröjor till företag så är vårt utbud omfattande och inriktat på moderna plaggmodeller, där vi har alltifrån klassiska t-shirts,  till moderna-, figursydda-, stentvättade-, t-shirts. Alla dessa passar utmärkt för tröjtryck. Se vår t-shirts sida

Vår ambition är att erbjuda våra kunder effektiva reklambärande artiklar och profilkläder med den mest effektiva och prisvärda applikationslösningen. Budskapet ska exponeras tydligt och korrekt och på ett innovativt sätt harmoniera med slutprodukten och därmed det budskap som ska förmedlas.

Vi har sedan många år etablerade leverantörskontakter både med inhemska distributörer som Europeiska och asiatiska producenter vilket ger oss goda möjligheter att hitta just den där unika produkten Ni söker för just Er promotion och marknadsföring.

 

Helhetslösning för merchandise

showroom2

Är tanken att skapa försäljning via spin-off på Ert varumärke eller produkt genom så kallade merchandise produkter, så tar vi fram design och produktion av alltifrån en enskild merchandise produkt som t ex t-shirts med tryck, en produkt för presentreklam eller dylikt, till hela produktlinjer. Genom design på hemmaplan och produktion i fjärran så säkrar vi möjligheten till låga produktionskostnader vilket i sin tur ger produkterna bästa möjliga lönsamhetsutrymme.

Många tror att det är enkelt att producera lönsam merchandise eller kommunikativa reklamprodukter och företagskläder. Många antar att det räcker med att trycka upp lite t-shirts och applicera det aktuella varumärket på en produkt för att skapa säljande merchandise. Vår erfarenhet på säger oss att så enkelt är det oftast inte.

“En satsning på merchandise ska ses som vilken annan försäljningssatsning som helst”.
Dvs. dess syfte, Produkternas lönsamhetskrav, förväntad avsättning och budget för satsningen ska fastställas tidigt i processen.
För naturligtvis ska man även ha klara omsättningsmål och lönsamhetskrav för en sådan satsning. Även om det till stor del är en marknadsföringsinsats avseende varumärkes kommunikation så är det även en insats som ska generera intäkter.

Tjäna pengar med hjälp av attraktiv merchandise.

Lyckad försäljning och en bra varumärkeskommunikation går hand i hand. Lyckas man inte skapa försäljningsmässigt attraktiva produkter och företagskläder så är risken stor att heller inte varumärkets kommunikation blir korrekt och effektiv.

Man kan ju fråga sig hur bra det är för ett varumärkes goodwill om dess merchandiseprodukter blir hyllvärmare och måste säljas till ett reapris. Vi på Gosowear har förutom det kommunikationsmässiga perspektivet även en försäljningsmässig utgångspunkt och ett lönsamhetstänk med från början i en merchandise diskussion. Något som löper som en röd tråd genom samtliga våra merchandise åtaganden.

Med detta perspektiv så skapar vi kommunikativaföretagskläder och lönsamma merchandise åt Ert företag.
Slå oss gärna en signal för ett möte om ni går i merchandise tankar, så kan vi förutsättningslöst diskutera vad vi kan göra för just ert projekt.

Proffs på profilkläder & profilprodukter

Med vårt Motto – “Creative Products for Your promotion and merchandise” – är vår ambition är att erbjuda ändamålsenliga, prisvärda och effektiva reklamkläder och presentreklam till våra kunder.

Gosowear arbetar med att ta fram profilkläder, presentreklam och merchandise till företag och institutioner. Inte minst i form av t-shirts och överdelar med tryck som är vår specialitet

Vi tillhandahåller reklam give aways, presentreklam och profilkläder med effektiva och kreativa appliceringslösningar.

Vi skapar reklamkläder och reklamprylar med fokus på design och kvalitet. När det gäller merchandise är vårt självklara fokus säljbarhet och lönsamhet för allt från reklamprylar till t-shirts med tröjtryck.

Via vår designstudio arbetar vi fram både den design som den motivlösning som passar bäst för ert företag och varumärke.

 

Internationella distributörer ger variation

GoSoWears målsättning är att kunna erbjuda branschspecifika och unika lösningar för era profilartiklar och giveaways. Med hjälp av en stor variation av vårt utbud av produkter och appliceringslösningar hjälps vi åt att skapa en stilren företagsprofil som kan användas under lång tid framöver.

För att kunna erbjuda promotionartiklar av hög kvalitet håller vi goda kontakter med distributörer och grossister både i och utanför Sverige. Vi är ständigt på jakt efter nya kreativa appliceringslösningar.

Bästa sättet är förstås att pröva oss.
Ställ oss en förfrågan nästa gång Ni gör offertförfrågan
på profilartiklar, promotionartiklar eller giveaways så får ni själva jämföra om vi har något intressant att erbjuda även Er.

Alla priser på hemsidan är i Sek ex moms och frakt.